Menu
Ervaar authentieke Japanse keuken met handgemaakte noedels en biologische producten
Starters en Bijgerechten
Bijgerechten zijn een leuke extra voor je gerechten. Je kan ze apart eten als starter of tesamen met het hoofdgerecht. Alle fermentaties, het pekelen of de marinades worden door chef Rik in huis gemaakt.
Edamame bonen
Heerlijk zijn de verse boontjes van deze zeer voedzame en eiwitrijke peulvrucht. Word warm geserveerd met zeezout of eventueel met huisgemaakte chili-olie
zeezout
€ 5,50
spicy
€ 6,50
Pittige ingelegde komkommer
Deze gepekelde komkommer is een van onze favorieten. Verwacht je aan een smaakbom van zoetgepekelde komkommer met een dressing van huisgemaakte chili-olie.
€ 6,00
zoete varkensrib (per stuk)
Een sticky festijn: 16 uur langzaam gegaarde varkensrib, gelakt met een pittige saus op basis van honing, chili en gember.
€ 8
Pittige kippendrumstick met pinda saus (per stuk)
Gekruide en gegrilde kippenbout, gelakt met een pittige huisgemaakte pindasaus. Om je vingers bij af te likken.
€ 6
Buikspek bites
Traaggegaard buikspek met een teriyaki-saus
€ 10
Ramen Noedels
Dit is typisch japans hoofdgerecht met eigen gemaakte noedels . Elke gerecht heeft een uitgesproken eigen smaak en is bereid met biologisch verantwoorde ingredienten. Voor de ramen noedels heeft u de keuze uit 2 bereidingen (Tare): Miso (Japanse gefermenteerde bonenpasta) die een romigere, dikkere soep creëert, of een Shoyu (sojasaus) basis die een lichtere, heldere soep creëert.
Rijke zeevruchten bouillon 'Ebi'
Chef Rik's favoriet! gegrilde maïs, lente-ui, zeewiervel, Ajitama (gemarineerd ei), sojascheuten en gamba geserveerd over onze huisgemaakte noedels.
Soja basis
€ 25
Miso basis
€ 26
Heldere Kippenbouillon ramen 'Tori'
Heldere kippenbouillon met lente-ui, geroosterd zeewier, dun gesneden prei, Ajitama (gemarineerd ei), sojascheuten en langzaam gegaarde buikspek, geserveerd over onze huisgemaakte noedels.
Soja basis
€ 21
Miso basis
€ 22
Shiitake ramen
Heldere shiitakebouillon met gesneden shiitakes, enoki champignons, gegrilde maïs, lente-ui, wakame, geroosterd zeewier, Ajitama (gemarineerd ei) en sojabonenkiemen, geserveerd over onze huisgemaakte noedels.
Soja basis
€ 21,5
Miso basis
€ 22,5
Tan Tan Ramen
Romige bouillon met tint van sesam/pinda basis noten. Geserveerd met verse lente-ui, huisgemaakte knapperige knoflook-chiliolie en pittig varkensgehakt.
Soja basis
€ 19
Vegetarische Tan Tan Ramen
Romige notige plantaardige bouillon met sesam/pinda basis, geserveerd met verse lente-ui, huisgemaakte knapperige knoflook-chiliolie, en shiitakes.
Soja basis
€ 19
Extras
extra portie noedels
€ 6
extra buikspek
€ 4,5
extra gamba
€ 10
extra varkensgehakt
€ 3,5
extra zeewier
€ 2
extra chili olie
€ 1
extra Ajitama
€ 2
extra groenten
€ 3
extra mais
€ 2
Kippen Chashu
€ 4,5
Non Alcoholische Dranken
Cola / cola zero
€ 3
Fanta
€ 3
Limonade
orange
€ 3
lemon
€ 3
Water (plat/bruis) 0;5L
€ 4
Mocktail
Non-alcoholische coctail
mandarijn / gember
€ 5,5
lichi / limoen
€ 5,5
Homemade ice-tea
groene thee
€ 4,5
zwarte thee
€ 4,5
Alcoholische Dranken
Bier
Stella (fles)
€ 3
Asahi (fles)
€ 5
Juice Junkie (blik)
€ 6,5
Cava
Duart de Sió – Brut – Catalonië, Spanje
glas
€ 7
fles
€ 35
Witte Wijn
(glas) Sauvignon / Muscat, Pays D'oc
€ 6,5
(fles) Sauvignon / Muscat, Pays D'oc
€ 33
(glas) Pinot Grigio, Giriska Brda
€ 6,5
(fles) Pinot Grigio, Goriska Brda
€ 33
Rode Wijn
Tempranillo – Rioja, Spanje
glas
€ 7
fles
€ 35
Sake
Sawano Tsuru
Sakagura
per glas
€ 7
Homemade Ice-tea cocktail
groene thee
€ 9
zwarte thee
€ 9
Tonic cocktail
Gin tonic
€ 9
Vodka tonic
€ 9
Mandarin - gember cocktail
€ 10
Lichi - limoen cocktail
€ 10